Ons draadloos systeem bestaat uit verschillende componenten en is uitbreidbaar naar wens.
Dit wordt op maat van de klant samengesteld en kent virtueel geen limiet.

Hieronder kan u enkele componenten terugvinden met beschrijving en werking:

Componenten Centrale eenheid:

Dit is het hart van het systeem dat draadloos verbonden is met alle andere componenten. Tevens is de centrale via netwerk en via de meegeleverde simkaart met de meldkamer verbonden 24u op 24u.
Dit betekent dat de verbinding met de meldkamer nooit kan onderbroken worden zelfs als het telefoonnetwerk zou platliggen.

Bewegingsmelder: Met camera

Deze beweginsdetector is uitgerust met een digitale camera dat bij een inbraak meteen verschillende beelden maakt en doorstuurt naar de cloud die u dan via uw smartphone of via pc kan gaan bekijken. Uiteraard is het systeem uitbreidbaar met zoveel detectoren als nodig is om uw woning of zaak te beveiligen.

Raam/deur-contact:

Dit is een magnetisch contact dat kan gebruikt worden voor zowel deuren als ramen. Bij het openenen van het raam of deur bij ingeschakeld alarm gaat deze het alarm doen afgaan en signaal sturen naar de meldkamer. Het systeem is uitbreidbaar met zoveel contacten als nodig is om uw woning of zaak te beveiligen.

Afstandsbediening:

Het systeem kan door middel van deze afstandsbediening in en uitgeschakeld worden bij het vertrekken of arriveren in uw woning of zaak. Verder is de afstandsbediening uitgerust met een paniekknop om in geval van paniek meteen het alarm te doen afgaan en de meldkamer te verwittigen. De mogelijkheid bestaat om verschillende afstandsbedieningen te gebruiken op eenzelfde alarminstallatie.

Rookmelder:

Deze zal in geval van rookdetectie meteen het alarm doen afgaan en signaal sturen naar de meldkamer om actie te ondernemen. Het systeem kan uitgebreid worden met zoveel rookmelders als nodig om uw woning te beveiligen.

Buitensirene:

Dit is een buitenunit met sirene die als optie kan aangesloten worden op het systeem. Deze sirene wordt met batterijen geleverd en er is dus ook hier geen nood aan bekabeling.

Klavier:

Hier kan u uw alarmsysteem bedienen door middel van de toetsen.

Andere functies zijn:
– Paniek
– Brand
– Medische hulp

Glasbreukmelder:

De glasbreukmelder wordt bevestigd op het glas en reageert op vibratie en op schokken. Dit is een plaatselijke beveilging voor ramen die u wenst te beveiligen.Het systeem is uitbreidbaar met zoveel contacten als nodig is om uw woning of zaak te beveiligen. camerabewaking